House Cassien of Comorant's Beak

House Cassien is believed founded by the “Bandit-Queen” – an officer of the fleet from when Nymeria came to Dorne. She united the Rhoynar who followed her, the orphans living in the area and the current residents; badits and desert raiders.

I byen Meander er der tre borgerlige familier, der uden at være adelige, har en betragtelig rigdom og indflydelse i byen. Familien har ikke noget familienavn eller våbenskjold, da dette er forbeholdt adelige, så de navngives efter den siddende lord/lady.

Nestor familien har boet i området i mange generationer. De er blevet rige på udvindingen af og handel med purpur farvestof, som udvindes fra floden. Nestor er en selvsikker, halvtyk mand i slutningen af 40’erne. Han er hårdtarbejdende, beskeden og meget troende

Malora er en ung kvinde, der for nylig har overtaget lederkskabet af familien efter hendes far døde i skarvkrigen, som den nuværende konflikt kaldes af småfolket. Hendes familier besidder og forvalter store landområder på vegne af Cassien familien. Det rygtes at Malora var foreslekt i den tidligere lord Milthan, da de to var unge.

Abelar-familien er den ældste og rigeste slægt ud over Cassien selv. Abelar er for tiden ude af sig selv, fordi han ældste søn og arving, Olyvar, er blevet kidnappet af banditterne. Han er klar til at betale den løsesum banditterne kræver men har indtil videre ikke fået Cassien familiens tilladelse og særligt den tidligere lord Milthan har været indædt modstander. Abelar fører sig frem som om han var adelig og er besat af tanken om at hans familie kan få noget land af Cassin familien og blive en adelig familie

House Cassien of Comorant's Beak

A Song of Sand and Blackfyre StefanStegeLarsen