Rhoya

Sari for Hus Cassien

Description:

Bag det porcelænsglatte skrøbelige ansigt bærer Rhoya et knivskarpt sind, der med lethed skærer gennem hoffets fløjlsbånd. Hun er feminin og seriøs i sin udstråling, med en ærbødig respekt for hendes foresatte. Hendes klæder røber hendes lave stand, men på brystet bærer hun en guld Skarv der vidner om hendes titel som Sari i Hus Cassien. Hun fremstår altid mådeholden og høflig, ganske i sådan grad, at hendes egne motiver virker helt fraværende.

Bio:

Rhoya kom desperat og alene til Cormorant’s Beak, da hun var en pige af kun 10 somre. Den daværende Sari, Estha, fik hurtigt indlogeret den unge pige og givet hende tøj og et hverv i husholdet. Rhoya trivedes i Hus Cassien og var som en storesøster for Jadaniel, der var for ung til at forstå forskellen i deres stand. De to kom væk fra deres nære venskab, da Rhoya blev kvinde som 14 årig og det ikke længere var sømmeligt for en fyrstesøn at omgås tyende.
Rhoyas næreste ven gennem sin ungdom var dog Salma, den nuværende ejer af Dorns Juvel. Salma arbejde også i en tid hos Hus Cassien, men ønskede andet med sit liv og blev gennem en lyssky handel ejer af Meanders eneste bordel. Dette brud med Hus Cassien betød også et brud med Rhoya, hvilket stadig præger forholdet mellem de to.
Da Sari Estha i en alder af 78 døde i 180 AC valgte den nyligt kronede Lord Milthan, den yngrer, at udnævne Rhoya til Sari. Dette var Esthas eget ønske, da hun længe havde haft Rhoya under sin vinge. Det er ikke sædvane at en Sari blot er 31 somre, men dette holdt ikke Rhoya tilbage i sit arbejde som hun gik til med en ophøjet ildhu.

Rhoya

A Song of Sand and Blackfyre Bjorn_Friborg